Friday, January 11, 2013

All Ears vorspiel med Frith og deDere som er heldige, og holder til i Oslo akkurat nå, er sikkert på All Ears 2013!?

Vi i Bergen (noen av oss da) fikk en liten forsmak på Bergen Kjøtt i går, hvor det ble servert solokonserter fra tre av All Ears artistene. En kjempeaften med impronoisesoundscapes, eller noe i den dur, fra Lasse Marhaug, Robert Piotrowicz og Fred Frith.

For førstemann ut, Lasse Marhaug, gikk alt etter planen, mens Robert Piotrowicz opplevde at strømmen gikk to ganger. Han stilte med mye ledninger og stash, men det spørs om det ikke var energibruken for å oppnå den gode varmen i fabrikkbygningen, som tok strømmen.
Piotrowicz rodde seg fint i land uansett.

Etter den noe aggressive og høyteknologiske støyen fra Marhaug og Piotrowicz, kom Fred Frith barbeint ut på gulvet, og spilte mer eller mindre preparert gitar, med fingre, bue, kjørler og riskorn!
Intenst, sterkt, morsomt og veldig fasinerende!

Selvfølgelig burde det vært flere folk der, og like selvfølgelig var alle som var til stede dypt konsentrerte og veldig happy!

Svennejanson lusket som vanlig i krokene for å gjøre noen amatøropptak. Han bør få seg bedre opptaksutstyr, men alle skjønner vel at det både så og hørtes bedre ut enn på videoene, så den er grei.

Jeg sliter plutselig med å få limt inn ulike videoer uten spilleliste her, så stikk over hit om du vil lete etter en bestemt video.

No comments: