Saturday, July 14, 2012

Plassen!

Det var storstilt åpning av det nye kulturhuset i Molde i dag. Hipp hurra, og gratulerer med dagen.
Her var fanfarer, byggherrer, entrepenører, ordfører, diktere, Edvard Hoem - prolog, nasjonalbibliotekar, moldejazzere, minister Anniken Huitfeldt, musikere, teatersjef mm Arne Nøst, marsipankake og ananasbrus så det holdt!

Som det fleste har fått med seg har kulturhuset fått det svingende navnet "Plassen", noe Anniken Huitfeldt tolket som et tegn på at folk fra Molde sjelden brukte store ord, eller ble høye på pæra. Alle var noe overrasket, men helt enige i denne konklusjonen!

De aller fleste mente også at dette var et helt superfantastisk prosjekt og bygg, bortsett fra Steinar Raknes da, som mente det kom til å komme helt i skyggen av det nye operahuset på Oterøya, som var planlagt ferdigstilt om to år.
Han spilte og sang sammen med Unni Wilhelmsen, og ble vel tilgitt.

Det var ikke før far og sønn Rypdal (Terje og Marius) kom på scenen at folk fikk fingrene i ørene, og da var det på høy tid at det ble litt leven

Et lite aber: Det burde jo vært litt saltmat å få også. Selv om jeg ikke kan regnes til kjøtteterne i samfunnet, så burde den gammeldagse trappekioskpølsa vært på bordet på en dag som denne, som et hyggelig nikk til Trappekiosken som var.

2 comments:

Maja said...

Haha! Men så stilig Plassen har blitt :D

Svenn said...

Plassen er plassen sin sin ja!