Thursday, March 29, 2012

Enda mer fra Matching Mole!


Esoteric Recordings har nylig gitt ut remastrede og utvidete utgaver av begge Matching Moles album fra 1972, "Matching Mole" og "Little Red Record"!

Begge utgivelsene er dobbelt-CDer, som selvsagt inneholder originalplatene med god lyd, singelversjonen av "O Caroline"/"Signed Curtain", alternative innspillinger av flere låter (bl.a. en over 20 minutter lang "Part of the dance jam"), BBC sessions, som tidligere har vært utgitt på "Matching Mole on the Radio" (Hux 1996) og tre spor som ikke finnes på andre utgivelser fra bandet.

I 2007 hadde jeg en post kalt "Matching Mole All Songs", der jeg listet opp alle låtene bandet hadde spilt inn i sin korte levetid (1972!).
Nå må vi føye "Memories Membrane" og "Horse" fra "Matching Mole", og "Mutter" fra "Little Red Record" til lista. Det bør vel sies at "Mutter" bare er et litt morsomt forsøk på å lage et slagord for Matching Mole, og ikke en låt kanskje, om vi skal være strenge. Men det skal vi jo ikke! "It´s a mole! Can you dig it?"

Jeg har nylig fått albumene i hus, men det høres SÅ bra ut, at konklusjonen uansett blir, at det er helt nødvendig å ha disse! For nesten alle!


Tilføyd 7. mai 2012:

Det er ikke alle som er fornøyd nei! Sjekk Michael King´s "Thoughts On Matching Mole's Little Red Record ~ Remastered" borte hos "What´s Rattlin´".

1 comment:

Anonymous said...

Notert. Skal gjøre noe med saken. God påske. Hilsen H