Friday, February 03, 2012

Never Mind The Botox


Bushman´s Revenge har vokst seg litt på meg, må innrømme det. Det kan bli litt vel bredbent i lengden, men helsike heller, det er jo ganske tøff rock dette!?
Trioen er Even Helte Hermansen (gitar), Rune Nergaard (bass) og Gard Nilssen (trommer, perkusjon, vibrafon) og de er ute med to nye album på Rune Grammofon.

"A little bit of big bonanza" (Rune 2012 CD, vinyl, fil) har en eneste coverlåt (Sonny Sharrocs "As we used to sing") og resten er egenkomponert. Bare tittelen på siste låt, er nesten verd prisen alene: "Hent tollekniven Ivar, det har stranda en hval"!
Stort sett høyenergisk musikk, men de roer kraftig ned i låten med den høyst tvilsomme tittelen "John Lennon was the greatest man who ever lived".

"Never mind the botox" (Rune 2012 vinyl, fil) har en eneste egenkomponert låt ("Bushman rock") og resten er coverlåterav Black Sabbath, Ornette Coleman, Bob Hund, The Police, Sun Ra og Black Francis.
Jeg jobber med saken, men er fortsatt litt i tvil om hvor terningen lander for versjonen av Ornette Colemans fenomenalistiske "Lonely Woman" her, men resten er godkjent.

Cover ved Kim Hiorthøy (selvsagt!).

En ganske svett klubbkonsert gjør seg sikkert, med disse gutta. Jeg så dem på stor scene i en mindre enn halvfull sal på Punkt i Kristiansand i 2010, og det ble litt feil.
Inntil videre kan du se på video av opptak fra Big Dipper i Oslo (flere der ute, om du leter selv).

No comments: