Sunday, December 11, 2011

Heftig kartellvirksomhet på USF VerftetDet ble en livlig avslutning på årets voksenprogram i Bergen Jazzforum fredag kveld (søndag arrangerte de barnekonsert viet Don Cherry!). Ganske mange hadde faktisk trosset holkeføret for å få med seg Kartellet.
Kartellet har kommet istand på initiativ fra Stephan Meidell (g, b) og Petter Vågan (g), som sammen med Kjetil Møster (sax, clar), Eirik Hegdal (sax, clar), Øyvind Skarbø (dr) og Øyvind Hegg-Lunde (dr) leverte en fin konsert med blandajazz (jazzrock, frijazz, rock, etc).

Skal man tro på toastmaster Øyvind Skarbø (noe jeg ikke er helt sikker på alltid er lurt), var det en rimelig prøvet gjeng, som stod på scenen. Møster hadde tilbragt dagen i ubåt på 300m dyp, for å spille inn video med Datarock, Hegdal hadde flydd opp til Trondheim for juleavslutning i barnehagen og stakkars Hegg-Lunde lider tydelig vis av brokk, men greidde allikevel å legge torvtak på øvingslokalene før kvelden kom. Skarbø selv, og Meidell og Vågan, hadde også vært ute for prøvelser jeg ikke helt kan erindre, så disse folkene fortjener virkelig litt støtte, om de skulle makte enda en konsert.

No comments: