Sunday, October 23, 2011

Sessions no. 6 og hjemmebesøk med KurtLandmark i Bergen fyller 10 år, og i den forbindelse arrangerte Stephan Meidell (g, b) og Øyvind Hegg-Lunde (dr) i The Sweetest Thrill sjette kapittel i sin konsertserie "Sessions".
Denne gangen hadde de invitert med seg Kurt Johannessen (performance), Anders Bitustøyl (bass), Øyvind Skarbø (trommer), Eva Pfitzenmaier (vokal), Natalie Sandtorv (vokal) og Johanne Birkeland (vokal).
Sentralt på gulvet satt de to trommisene Hegg-Lunde og Skarbø mot hverandre, gitarist og bassist var plassert i hver sin ende av lokalet, vokalistene på en liten scene ved ene veggen og Kurt Johannessen på sin egen scene, med stearinlys, fjær og videokamera ved den andre veggen.
Mønsteret i konserten var som følger: Musikerene kjørte i gang et vanvittig støyende og rocka parti, gjerne med strobelys (begrenset mengde, takk og pris), før vi fikk en helt rolig performanceavdeling med drypping av lys (vist på vegg) eller lyden av fjær som kjærtegnet mikrofonen, så brakte det løs igjen.
En eksemplarisk kort og heftig konsert! Bra!Søndag hadde noen hyggelige mennesker i Mulen overlatt stua si til Kurt Johannessen, for en søndagsperformance. Kurt satt ved kaffebordet i en og en halv time.

No comments: