Monday, October 24, 2011

"Sea Song" igjen

Jeg aner ikke hvem cestdisco er, og dette er ikke den mest følsomme versjonen av Robert Wyatts "Sea Song" jeg har hørt, men i mangel av Wyatt-nytt satser vi på den. OK?

Sea Song (Robert Wyatt) by cestdisco

1 comment:

Anonymous said...

fin - om noe for mye disko for meg versjon..

det er:
Fabio Zuffanti fra Finisterre


Finisterre er en musikalsk gruppe

italienske av Genova, aktiv siden 1993 .
Deres musikalske Forslaget er i hovedsak basert på en crossover av forskjellige stilarter. rock , elektronisk musikk , progressive , klassisk , jazz , folkemusikk , ambient , moderne og minimalisme er noen av de påvirkninger som Finisterre inkludere i sine komposisjoner.

Gruppen ble dannet i april 1993 og inneholder Zuffanti Fabio ( bass , stemme ), Stefano Marelli ( gitar , vokal), Boris Valle ( keyboard ), David Laricchia ( trommer , vokal) og Sergio Grace ( fløyte ). Mellom juni og september starter den første konserter i Liguria . Ved starten av 1994 treningen poster første demo som inneholder 2 stk ( Asia og Cantoantico ). Laricchia forlater gruppa og få Marco Cavani (trommer), i juni samme år er satt under kontrakt med Finisterre ' label Mellow Records og spilt inn sin selvtitulerte første CD-utgivelse i januar ' neste år
Etter det første albumet [ edit ]
I ' sommeren 1995 i bandet er på turné og Cavani og Grace forlate gruppen erstattet av Francesca Biagini ( fløyte ) og Marcello Mazzocchi (trommer). I 1996 , igjen for Mellow Records spilt inn andre album, In Limine . Mazzocchi Marcello forlot bandet erstattet av Andrea Orlando .
Utlandet [ edit ]
I juli 1997 på Finisterre gjøre en turné i USA spiller i North Carolina i 1997 med tillegg Progday som gjest, i fløytisten Sergio Grazia (som allerede finnes på den første CD). I september lanserte live album (innspilt under konserter utført i Italia og Frankrike ) På kanten av det frodige landet for Mellow Records. Konsernet har andre konserter i Frankrike i 1998 , etter å ha passert etiketten italienske Records Iridea og registrert på hvert sted . I 1998 sluttet han seg ​​til trening keyboardist Agostino Macor .
2000 [ edit ]
Konsernet gjennomfører i 2000 konserter i Italia og Spania. I september kommer sangeren i formasjon Raffaella Callea . I det samme året også sluppet Live på 1997 Progday , begrenset opplag på 500 eksemplarer for Proglodite Records opptak av konserten i 1997 på Progday. I 2001 , det Finisterre gjøre en turné på 10 datoer i Mexico, etter at den musikalske aktiviteten til Finisterre er midlertidig suspendert å tillate sine medlemmer til å forfølge andre musikalske prosjekter. Etter dette midlertidig oppløsning av gruppen bestemmer seg for ikke å bruke mer av det musikalske samarbeidet med Orlando og Callea.
Året etter gruppen tar opp i full gang aktiviteter. Dalen tilbake på permanent side ved side Macor på keyboard. Den andre er å returnere som holder styr på trommeslager Cavani (tilstede på den første CD). Konsernets gjenforeningen feires med en spesiell konsert i oktober 2002 i Milano . I november 2004 kommer etter to års arbeid, det nye albumet Den naturlige mekanismen produsert av Franz Di Cioccio for hans label Immaginifica .
I 2007 gruppen brøt opp for produksjon av gitaristen Stefano Marelli, Boris Valle, Fabio Zuffanti, Agostino Macor og Maurizio Di Tollo deretter gi liv til den gruppen av Rohmer , som i 2008 ga ut albumet med samme navn . I 2011 den Finisterre re-formet under festivalen Crescendo Royan (Frankrike).
Training [ edit ]

Stefano Marelli - stemme , gitar
Boris Valley - piano , keyboard
Fabio Zuffanti - bass , vokal
Agostino Macor - keyboards , Moog
Maurizio di Tollo - Batteri
Discography [ edit ]

Studier [ edit ]
1994 : Finisterre ( Mellow Records )
1996 : I utgangspunktet ( Mellow Records )
1999 : På hvert sted ( Iridea Records )
2004 : Den mekaniske natur ( Immaginifica )
Levende [ edit ]
1998 : På kanten av det frodige landet ( Mellow Records )
2000 : Live at Progday ( Proglodite Records )
2001 : Storybook (reissue av Live at Progday ) ( Moonjune poster )
Samlinger [ edit ]
2002 : Harmony of the Spheres ( Mellow Records )
Eksterne lenker [ edit ]

MySpace Finisterre
Sider på eiendommen til Finisterre Fabio Zuffanti

http://it.wikipedia.org/wiki/Finisterre_(gruppo_musicale)