Friday, June 03, 2011

SPUNK på utstillinger


SPUNK spilte nylig på Rom 8 i Bergen. Denne ble behørig filmet (adskillig bedre enn mine videoer i forrige lenke!), og danner grunnlag for en utstilling, som pågår nett no i galleriet KNIPSU (står til 5. juni). Under åpningen av denne utstillingen gjennomførte SPUNK en kort konsert via Skype, noe som fungerte bra, og ble riktig så morsomt!
Dessverre var det ganske få publikummere, noe som kan skyldes et aldeles heidundrende regnvær! Det er faktisk første gang jeg har sett noen tørke boblejakke i håndtørkere på kinotoalettet! (Jada vi snakker tykke boblejakker i begynnelsen av juni her).
Musikere: Kristin Andersen (flute, trumpet), Maja Solveig Kjelstrup Ratkje (vocals) og Lene Grenager (cello). (Og Hild Sofie Tafjord er fortsatt med i SPUNK, men hun var på reise.)

Dagen før konserten på Rom 8, spilte SPUNK for inviterte gjester i Hanne Borchgrevinks festspillutstilling i Bergen Kunsthall.

2 comments:

troblo said...

Sjiiittøft! Visste publikum hva de gikk til? Ser ikke ut som det vanlige ny-musikk-publikummet akkurat!

Svenn said...

Dette var nok en overraskelse for folk med medlemskap i Bergen Kunsthall. Smartere de enn jeg, som trodde det skulle skje under åpningen midt på dagen, med dronningen tilstede og alt. Hadde vært nåkke!