Wednesday, June 15, 2011

Sessions nr. 4

Stephan Meidell (g) og Øyvind Hegg-Lunde (dr) i The Sweetest Thrill fortsetter med sin konsertserie "Sessions", hvor de inviterer med andre musikere (og utøvere fra andre kunstformer).
Denne gangen hadde de med seg Kjetil Møster (sax, klarinett) (kjent fra utallige bloggposter på denne adressen) og Frode Flatland (bass) (kjent fra bandet Ungdomskulen og Tedragen). Alle musikantene bidro også med elektronikk på boks.

Det ble ikke servert te, men kraftigere kost,  i form av buldrende og rocka  improv, og de spilte såpass høyt at jeg hadde problemer å få plukket ut øreproppene etterpå. Periodevis knalltøft.
Til tider kunne det minne om et av bandene Møster spiller i, nemlig Ultralyd. Det var også noe kjent med de fysiske effektene av musikken. For vel et år siden spilte Møster og kameratene i Ultralyd på samme sted. Da presterte de å flytte på glass med alkohol, kun ved hjelp av lydbølger (nederst i denne bloggposten). Under Sessions nr. 4 var det blomstervaser det gikk utover! Jeg vet ikke om denne formen for Flower Power er å trappe opp eller ned, men vurderer selv å trappe opp bruken av verneutstyr!

No comments: