Friday, April 08, 2011

Mest de andre folkene som drar på Moldejazz

Det har vært nytt artistslepp fra Moldejazz for litt siden, og det begynner å ligne nå. Jeg venter bare spent på luringene som pleier å bli satt opp på de minste spillestedene, før jeg lar terningen falle.

La meg liste opp noen av de som foreløpig er på plass i programmet: John McLaughlin, Arild Andersen, Stian Westerhus med mange venner i bestillingsverk, Dave Holland, Lee Konitz, Supersilent med zeppelineren John Paul Jones.

De fleste av disse har fått sine oppslag rundt omkring, men jeg syns det er for lite jubel så langt, over at Mostly Other People Do The Killing kommer! MOPDTK består av Peter Evans (tp), Jon Irabagon (sax), Moppa Elliott (b) og Kevin Shea (trommer). De spiller frisk og festlig post-bob, eller noe i den retning. Sjekk ut Køln kons.., eh nei "The Coimbra Concert" (Clean Feed, 2011). Steinbra!

Og å nikke til andre platecover, som de gjør  til Keith Jarrets "The Köln Concert" på denne siste utgivelsen, er visst noe de har for vane. Finn ut mere på en bedre bloggpost borte hos "Burning Ambulance".

No comments: