Monday, December 20, 2010

Tre stykker fra +3dB

La meg bare minne om de tre nyeste utgivelsene fra det Bergen-baserte +3dB, om du trenger noe skikkelig øretygg til jul. Musikken fra dette selskapet varer til langt inn i neste år også. Jeg har såvidt fått begynt på de tre siste, men det er fasinerende og flott musikk.

Du kan jo høre litt på Spotify før du evt. handler! For oss som fortsatt kjører gratisversjon av Spotify med reklame, er det faktisk ganske morsomt plutselig å få Mariah Carey inn på øret midt i kammersamtidsimpromusikk, da hun så gjerne vil fortelle om juleplaten sin!

- Tilbury/Duch/Davies: "Cornelius Cardew Works 1960-1970". John Tilbury (p), Michael Francis Duch (b) og Rhodri Davis (harpe).
- Lemur: "Aigéan". Dette er den andre platen til Lemur, og mens Cardew er komponert musikk som høres improvisert ut (og er det også i en viss grad), så er dette improvisert musikk som høres komponert ut. Fint er det i alle fall! De glade lemurer er: Bjørnar Habbestad (fl), Lene Grenager (cello), Hild Sofie Tafjord (horn) og Michael Francis Duch (b).
- Michael Francis Duch: "Edges". Den første soloplaten fra Duch.

Årets julequiz: På hvilke av disse platene spiller Dr. Michael Francis Duch?

No comments: