Saturday, October 23, 2010

Ekko med Svarte Greiner

Jeg dristet meg til enda en aften på Ekko, og stilte på Landmark primært for å få med meg Svarte Greiner (Erik Skodvin).
Etter litt DJing (*prøver å være litt kul*) av Skatebård & Asel kom Erik Skodvin på scenen. Det er temmelig mørkt, rommet fylles av røyk og han lager mørke, fine stemninger med pedaler, knotter og el-gitar, gjerne med bue. Konserten følger skjemaet rolig i begynnelsen, dramatisk i midtpartiet og vi roer oss litt ned igjen. Det hele er over på under en halv time, ikke et ord blir sagt. Fint!

Jeg håpte Erik Skodvin skulle ha med seg sin nye plate for salg, utgitt under hans rette navn, men så vel var det ikke. Albumet heter "Flare" og er gitt ut av Sonic Pieces. For mer info og andre plater, sjekk hos Miasmah.

Og jeg innrømmer det, jeg gjemte meg i en krok, og observerte ungdommen når Kim Hiorthøy dunket i veg med elektronika etterpå! De hadde det festlig alle sammen.

Arrangører av konserter innen andre sjangere har kanskje litt å lære av disse elektronikafolkene når det kommer til det visuelle. Rommet var drapert med lerret, og lyssettingen var stilig. Det blir ikke dårligere musikk av den grunn!
At bildene mine ble helt elendige spiller selvsagt ingen rolle.

3 comments:

trobl said...

"Arrangører av konserter innen andre sjangere har kanskje litt å lære av disse elektronikafolkene når det kommer til det visuelle. Rommet var drapert med lerret, og lyssettingen var stilig. Det blir ikke dårligere musikk av den grunn!" Thumbs up!

Anonymous said...

Jeg trodde jeg var hans største fan. Fint å høre at det også er andre som kommer for å høre ham. Kim Hiorthøy ble litt for bråkete for min del.
Hilsen Gamla

Svenn said...

Du verden! Var vi flere? Får håpe at Skodvin ikke leser dette da, og ser at han slår an blant gamlinger, og må legge om takten.
Ellers så er jo Kim Hiorthøy veldig mild og fin på sitt Drivan prosjekt. http://svennevenn.blogspot.com/2010/08/drivan-disko-smalltown-supersound.html