Thursday, September 09, 2010

Endelig! For mange konserter igjen!

Etter et par måneder med lite aktiviteter på konsertfronten i Bergen (jadda, jeg vet det har vært noe på Koengen), er det full fart igjen! Den skal ha bra kondis, som skal ha med seg det meste nå. Sjekk på Underskog feks, og kryss av i kalenderen.


Tirsdag var det Sekstett i Bergen Kunsthall. Det ble servert småknirkete og fin improv, for alt for få tilhørere. Musikere var Frode Gjerstad; Klarinetter, Håvard Skaset; Gitar, Bjørnar Rabbestad; Fløyte, Hild Sofie Tafjord; Walthorn,Børre Mølstad; Tuba og Guro Skumsnes Moe; Kontrabass. De som ikke var der får straffelekse, og må kjøpe den helt ferske utgivelsen "Sekstett" på Conrad Sound (2010). Bjørnar Rabbestad vikarierte for Lene Grenager, som egentlig spiller (cello) i Sekstett. 
Håper ingen blir fornærmet når jeg fremhever bassist Guro Skumsnes Moe. Tøff på scene, tøff på plate.Onsdag presenterte Utmark en konsert med N Ensemble, som spilte komposisjoner av Jeff Carey. N Ensemble var denne gangen Jeff Carey, computer, Bjørnar Habbestad, fløyter og elektronikk, Kjeti Møster, sax, Per Zanussi, kontrabass, Nicolas Field, trommer, John Hegre, gitar og Kjetil Brandsdal, elbass.

Det ble både solospill for bass og komputer (Zanussi), en duo med Bjørnar Habbestad og John Hegre, og hele ensemblet inkl. Jeff Carey.
En variert og fin konsert, med forholdsvis korte stykker, noe som er etter min smak! Bra besøkt var konserten også.

Og Jeff Carey har jeg forsøkt (!) å skrive noe fornuftig om før også, se bare her.

Flere dårlige bilder i live settet på Flickr.

No comments: