Tuesday, April 27, 2010

Philipp WachsmannDet har vært sjokkerende lite fioliner i denne bloggen, i forbindelse med jazz! Jeg forsøker å rette litt på det i dag, med to videoer der Philipp Wachsmann spiller sammen med Ken Vandermark og Paal Nilssen-Love og med Mats Gustafsson. Begge innspillingene er gjort på Cafe Oto (London) i løpet av april 2010.

4 comments:

pnk said...

Appropos sjokkerende lite .. hvor ble det av Residents ,det er rett før de står på en scene like i nærheten av kneskålen din!!
Etter country og bibelbelte i Arkansas er det på tide å dyppe ned i det uutsagte og nesten krampaktig, abstrakte ironiske landskapet til tidenes maskerte bande!! Slå på tromma, det er mer kake igjen,tror eg,billettermener jeg,
God Bergenfest !!!

Svenn said...

Poeng der. Residents mangler vel helt i bloggen. Men de liker jo å være mystiske, så de kan jo bare ha det så godt

Svenn said...

OK da. Neste blogpost!

pnk said...

Saken er jo den at BT knapt har skrevet noe om bandet,mest om hellføkks tullemusikk og tullegjeng.Verdenseneren går de ørkesløs forbi,svever rundt i den tro at fuckface er interessant fordi de kommer fra Bergen!!!
SKANDALE!!!!!!!! Journalister påstår seg å drive research i folkeopplysningens tjeneste ,må helle få parrerer,i vredens tjeneste.Residents er jo eneste sensasjonen denne gangen,verdens største kultband ingen vet om,bortdsett fra eg og henrik Svaneviken då!!!
Forøvrig må vi jo få gjøre som vi vil!!Junglen har talt!!