Saturday, March 13, 2010

Borealis 2010 - Dag 4


Fredag ble nok en maratondag på Borealis. Jeg startet på Rom 8, i Gerhard Eckels instalasjon Catabolizer, for å høre Anders Førisdal spille Clemens Gardenstätter. Samme mann gikk gjennom de fleste av rockehistoriens klisjeer også, sammen med Laurence Crane i "Some Rock Music for Alan Thomas". Og sannelig fikk vi ikke litt headbanging på Borealis også! Yeah! Yeah!
Kvelden var viet til Logen-Kabaret, og der gikk det i ett fra kl 19:30 til ca 02:00 (jeg måtte stikke litt før), med et variert program. Jeg vil trekke frem rytmefantastene i Madras Curry igjen (se tidligere Borealis-blogposter), med Siegfried Kutterers musikk. I Kutterers "Indigo" (bilde øverst) hadde de med seg Robyn Schulkowsky, som hadde eget program også, med sine digre "sub-contrabass marimbas".
Stakkars Trondheim Jazzorkester (bilde nederst), som ikke kom på scenen før ca kl 01, etter forsinkeler i programmet. Orkesteret med bl.a. Kim Myhr, Sidsel Endresen og Christian Wallumrød fortjener bedre enn den søvnige gjengen som var igjen. Nå håpte jeg at de skulle smelle til med noe skikkelig storbandleven, men de kjørte stillferdig avgårde så lenge jeg var til stede, og for alt jeg vet sov de kanskje både på scene og i sal til slutt.
Og har ikke du også sovnet, så ligger det hauger med bilder av ymse kvalitet på Flickr.

No comments: