Friday, March 12, 2010

Borealis 2010 - Dag 3Borealis fortsetter med konserter i ulike rom. Onsdag foregikk det hele (uten meg) i et gammelt fabrikklokale, og torsdag fikk jeg med meg en fantastisk lunsjkonsert i DNB Nor sin vestibyle, sammen med diverse bankfolk på veg til og fra lunsj. Madras Curry spilte verker av Siegfried Kutterer, som selv er en del trioen sammen med Domenico Melchiorre og Szilard Buti. Strålende! Borealis kaller disse tre for "samtidsmusikkens Crosby, Stills & Nash"!
Erlend Nødtvedt leste på sedvanlige musikalske og rytmiske vis i bibliotekets Biblioludium. Får du sjansen til å høre Nødtvedt, så gjør det, men ikke regn med diskusjon etterpå. Denne poeten leser, og er plutselig borte.
På kveldstid fikk jeg med Kerry Yong i Bergen Kunsthall, som spilte Stockhausen, Clementi og Knut Vaage på Casio keyboard, og sammen med Casiokids litt senere, var han ikke verre enn at han spilte en Ivor Cutler låt også!
Dette var en tilnærmet suveren kveld, bortsett fra at man nok en gang forsøkte å dra publikum med i forestillingen! Masker og blindebukk for voksne folk? Jeg svetter!

1 comment:

Trobl said...

Hoho. Det var gamant!