Monday, February 01, 2010

Circus og Ensemble


Vær obs på konsertserien Playdate, som går på Landmark i regi av Stephan Meidell. Det skjer gjerne søndag kveld, det er billig og i går (Playdate nr 3) var det heldigvis ganske bra oppmøte også.
Først ut var gitarist Morten Minothi, som kaller seg Circus Minothi! Han klovnet ikke, men serverte variert gitarmusikk, for å si det mildt! Her var det indiepop-aktig låt, minimalistiske repitisjonsøvelser og støyende utblåsning, gjerne med selvlaget film, eller spillefilm på veggen bak. Fint!
Neste konsert foregikk i Landmarks indre gemakker, hvor vi ble geleidet opp på en mørk trappeavsats kun opplyst av et par retro lamper. Dette stemningsfulle lokalet passet ypperlig til trioen, som friskt kaller seg Lars Rudjord Ensemble. Melodiøs og morsom samtidsmusikk, for det meste komponert av Rudjord. Trioen består av Lars Jakob Rudjord – piano, Katrine Schiøtt – cello og Adrian Myhr – bass. Årsaken til at vi fikk dette uvanlige lokalet, var at det var her oppe klaveret stod, og det koster ganske mye å løfte dette ned en etasje.

No comments: