Sunday, January 24, 2010

Heavy Metal Fruit


Motorpsycho er på kjøret igjen! Mindre enn et halvt år etter "bare på vinyl" utgivelsen "Child of the future", sender Rune Grammofon ut "Heavy metal fruit". Det er minst like bra som annet bandet har gitt ut, og det er herlige jammer som lukter alt fra prog til Grateful Dead. Det er litt i meste laget for meg dette albumet, og noen nedskjæringer (hemmelig!) ville gjort godt, men skitt au! Så lenge vinylugaven er et tresidig dobbeltalbum, med cover av Kim Hiorthøy, og etset kunstverk av samme mann på sida A, er det greit for meg.
Bandet er Kenneth Kapstad, Hans Magnus Ryan og Bent Sæther, og de får besøk av Kåre Chr Vestrheim (keyb), Hanne Hukkelberg (voc) og Mathias Eick (tp).
Stuntet med kunstverk istedet for musikk på en side, hadde de også på "Timoty´s Monster" (1994).

7 comments:

TroBlo said...

Har den liggende oppå platespilleren. Ennå ikke spilt den, men om treogtyve minutter skal jeg sette den på :) Mangler bare vinylutgaven av Lobotomizer og et par av de første singlene, så er vinylkatalogen komplett.

Trobl said...

Hvor mye må du ut med via Rune? Betalte bare 180 på Apollon.

Svenn said...

Rune tar 199, jeg handlet på Apollon også, og de har faktisk veldig bra priser på mange utgivelser..

Trndblm said...

Hadde betalt prisen bare for coveret, og med en preget/gravert A-side... Og da har jeg ikke sagt et ord om musikken - jeg kjører i gang side D nå, og jeg er småsvett; jeg synes det er heavy metal-snadder!

pnk said...

Plata er noko av det beste dei har
skapt på fleire år,blanda i hop prog -og rockreferansar med den gamle gode oppskrifta frå demon/timotytida.Meistarleg avslutningslåt!!!!ein tjuerettars diett for dei som vil bli svett!

Svenn said...

Likte godt anmeldelsen i Studvest: http://studvest.no/kultur.php?art_id=12180&seksjon=anmeldelser

Stian said...

Enig i at det blir litt drøy kost. Foretrekker Mps. på sitt mest eklektiske, og dette blir litt for homogent for meg. Dobbelt- og trippel-album, gjerne, men mer variert. Timothy´s Monster forblir idealet. Men coveret er jo enormt!