Sunday, January 17, 2010

All Ears 2010 (3)


Tredje kveld på All Ears ble nok en serie fine konsertopplevelser.
Først ut var Kristin Andersen (tp), Anna Zaradny (sax) og Inga Margrete Aas (bass), med ganske rolig impro, før Cunt Rash tok scenen med full storm. Rocka støy på full speed. Konserten varte perfekte 10 minutter (sånn ca). Pass deg om du møter Daniel Meyer Grønvold (gitar) og Dag Erik Knedal Andersen (trommer).
Argentineren Anla Courtis insisterte på at det var sommer! Hva det hadde med konserten å gjøre aner jeg ikke helt, men han brukte utstyr han fant i Fabrikken, der konsertene holdes. Her gikk det unna med ølbokser og kleshengere, og store deler av konserten befant hovedpersonen selv seg under et hvitt klede. Klestørk og øl, det lukter jo sommer det. Artig!
C. Spencer Yeh (vokal, fiolin og mikrofonstativer) og Okkyung Lee (cello) var knallbra, ikke så mye mer å si om det.
Til slutt: Paul Lytton (dr), Johannes Bauer (tb) og Jon Rune Strøm (b). Perfekt å avslutte i jazzland (for min del i alle fall). Sjelden har jeg sett en trommeslager med så mange kilo trommestikker, som Lytton.

Sniker du på Twitteren til Maja Ratkje, finner du at hun sannsynligvis skal gi ut plate med to av personene som er nevnt i denne posten, nemlig Okkyung Lee og Kristin Andersen.

Det er visstnok IKKE ørepropper, som ligger i urinalen på All Ears.

No comments: