Friday, January 15, 2010

All Ears 2010 (1)


All Ears 2010 er i gang, og torsdag kveld var en kveld for variert kost.
Først ut var Projecting Surface (bildet), bestående av Tony Dryer og Jacob F. Heule (Basshaters) og Kyrre Laastad og Håvard Volden (Dallas Wallpaper), som leverte rolig, meditativ impro. Ganske så fint! Polske Anna Zaradny var den enste som virkelig testet øreproppene denne kvelden, utstyrt med computer og mye lyd. Drøyt for meg, andre kom sporenstreks ut i platebutikken for å handle hennes musikk rett etter konserten. Sånn skal det være!
Om Projecting Surface var rolige typer, så var Lucio Capece og Werner Dafeldecker ekstremt stille! Deler av konserten var knapt mulig å høre, etter at ørene hadde fått sitt med Anna Zaradny. Rart! I følge presentasjon var dette andre gang Capece og Dafeldecker spilte sammen som duo.
Huskelapp til meg selv: På All Ears tar du med både øreplugger og høreapparat.
Kvelden ble avsluttet med en ren fest. Han Bennink og Frode Gjerstad var i storslag, der Gjerstad spilte klarinett store deler av konserten og Bennink brukte trommesett, gulv, sko og tenner. Jeg har sett denne duoen tre ganger i løpet av 7 måneder, og stiller gjerne opp igjen. Kanon!

Fire konserter ferdig før klokken var alt for mye over midnatt er suverent arrangert, men det var kaldt i Fabrikken!

No comments: