Tuesday, September 29, 2009

Stein Urheim


Stein Urheim må være en produktiv kar. Fyren har gitt ut en trippel CD med variert musikk, og masse godt gitarspill. "Three sets of music" (Soundlet 2009) skal være det han har gjort innimellom andre oppgaver. De tre kapitlene er: "At the festival", "Psychedelic folk tunes from here & there" og "Blues & Jazz". Det høres kanskje uhipt ut, men dette er da ganske koselige greier? Det er så mange musikere her at jeg bare tar med noen få, og utvalget er sikkert urettferdig da disse nok ikke er de som spiller mest (og jeg nevner ikke en jeg er venn med på Facebook): Mari Kvien Brunvoll, H.P. Gundersen, John Hegre og Per Jørgensen.
Coveret er fenomenalt også, og laget av Undersentralen, som er Kjersti Sundland og Anne Bang-Steinsvik. Jeg lånte den på Bergen Offentlige Biblioteks musikkavdeling i første omgang, men syns da tydelig jeg så den på Apollon (Bergen) for kun kr 149!

1 comment:

pnk said...

Har den på hot rotasjon,orginalt cover,retrogroover for et hvert hjerte,minner meg litt om Stills-Koopers "super session",låter organisk og friskt.Visste man ikke at det ikke var de nevnte herrer,hadde man ikke skutt bom om man trodde det.Voksent og autentisk.Tok litt tid før jeg skjønte at låttitlene var skjult under "dolokkene" !!!