Sunday, August 30, 2009

VINYLHøstsesongen er i gang på Lydgalleriet, og det dreier seg om vinylplater denne gangen. Utstillere er Christian Marclay (bildet med plater på gulvet), Flo Kaufmann (mannen med innspillingsbua), Doug Pray, Janek Schaefer og Otomo Yoshihide.
Yoshihide hørte jeg en flott konsert med på Moldejazzen, men her får vi eksempel på særdeles hardhendt behandling av vinyl! Morsomt å se på, men hold mannen unna min samling. (Se en presentasjon av Otomo Yoshihide på YouTube).
Hos Flo Kaufmann fikk jeg mulighet til å starte min platekarriere, med en innspilling av "Free Will and Testament" (NB Husk at Elvis startet karrieren på nesten samme måte!). Den finnes nå som 7" i ett eksemplar, og er en av de sjeldneste Robert Wyatt covers i verden! Det er en ren vokal versjon, med noe koring (H. Kongshavn) og en god del forvirret prat. Litt spesiell ble den, det må det være lov å si , så se heller en fin versjon på YouTube.

1 comment:

Anonymous said...

Tenker vi sier eksperimentell, interessant, utforskende, utfordrende og stildannende med uventete innfall og kast. En ren sekser. H