Monday, August 03, 2009

Taking Tiger MountainAmazon.uk sine sider ser det ut som om det gis ut en ny remastret utgave av Brian Enos "Taking Tiger Mountain (By Strategy") i dag, og selv om jeg langt fra er sikker på at det dreier seg om noe ny utgave, så er det en fin anledning til å rekke frem denne platen i Wyattings klassikerserie (vi har allerede nevnt den som en klar favoritt tidligere også). Det er ikke annet å si enn at dette er en fantastisk plate, men du kan egentlig ikke nøye deg med denne! Du må også ha tre andre Eno-plater fra 70-tallet.Eno samarbeider med folk som Fred Frith, Robert Fripp, Phil Manzanera, John Cale og Robert Wyatt, og her har du handlelista:
"Here come the warm jets" (1973), "Taking Tiger Mountain" (1974), "Another Green World" (1975) og "Before and After Science" (1977).
Cover: Peter Schmidt. Mer om Eno her.

2 comments:

Anonymous said...

Dette er en kommentar av generell art. Vennligst unngå fenomenet samnorsk. Å skrive "veg" i en bokmålstekst, slik jeg ser du gjør, er upassende. Ordet fant sin vei inn i den statlige ordlisten ved en feil.

Svenn said...

Jøss! Trodde norsklærerne hadde ferie enda! Takk for generell veiledning, språket i denne bloggen trenger klart en oppstrammer.