Wednesday, August 19, 2009

Høstmusikken


Høstprogrammet for flere konsertsteder i Bergen er nå offentliggjort.
- Bergen Jazzforum varter opp med mye bra: Elephant9, Fennesz , Albatrosh, Marc Ribot og Sissel Endresen, bare for å nevne noen.
- Først ut på folkemusikkscenen Columbi Egg, er Jackie Oates.
- Oppe i all 40-årsfeiringen (1969 vet dere!) dukker Hulen opp også! Du verden. Bildet over er fra et festskrift jeg fant i Studvest i dag.
Her har det vært sykt mange bra konserter! Jeg skulle gjerne sett programmet for hulen fra første året av. Et umulig prosjekt såklart, men man kan jo drømme om at en eller annen nerd forsøker å nøste i trådene. Min første Hulevisitt skjedde i 1975, og halvliteren kostet 5 kroner. Kona mi traff jeg der også! Bra plass.
I Høst kommer bl.a. Jens Carelius, Farmers Market og Hanne Hukkelberg, og mandag 14. september starter selveste jubileumsuka.

Håper å kunne bringe enda flere gode nyheter framover.

3 comments:

Maja said...

Når jeg leste dette kom jeg på at jeg en gang hørte at det finnes en hel haug med folk som har foreldre som møttes på Hulen, og da googlet jeg "hulebarn" eller noe og under av de få treffene sto dette:

Jette: "Maja det er dig som er blevet større, du er jo Hulebarn nu, så er du stor!"

Rart, men passende :D

Svenn said...

Gud vil du skal være et Hulebarn!

pnk said...

Eg debuterte 1977- etter mange rare formaninger om at der var det bare narkomane og raddiser fant eg fort ut at her hørte deler av meg heme,så feil kan de uvitende ta!

Må vel være en av verdens lengst eksisterende rockeklubber,skjønt stedet nok ikke begynte som utpreget rockeklubb.CBGB (NY) måtte dessverre legge inn årene.
Et jubileums som kledlig nok faller sammen med WOODSTOCK-markeringen.Men vi var først ute,tre måneder på vei da invasjonen i Bethle fant sted.
Heldig er de som skal arve titler som "Hulebarn"!For de skal arve et underjordisk rike ingen trodde fantes!!!