Monday, July 06, 2009

På utstilling i Bergen
Skal du ha en pause fra julisol eller juliregn i Bergen, så får du noen utstillingstips her og nå.
- I "Made in Bergen" i Galleri 3,14 på Vågsalmenningen er det fokus på møbeldesign. Designere er Circus (Dave Vikøren & Steinar Hinenes), Atle Tveit & Lars Tornøe, Geir Sætveit og Petter Knudsen.
Når du først er der, få for all del med deg filmen med performanceartist Robert Alda, krypende naken rundt på gresset som en åme, og still deg under lyddusjen i inngangspartiet og hør Alexander Rishaugs "My Favourite Place".
- Siden alle elsker bling, kan dere stikke på Bryggens Museum og se på utstillingen "Bling", som viser pyntegjenstander fra middelalderen. Utstillingen er designet av Martin Kvamme og lydsatt av John Erik Kaada. Stilig, rett og slett!
- Ute på Verftet er det c/o Visningsrommet USF. Anna Christina Lorenzen, Malin Lennström-Örtwall, Stefan Törner og Vilde Salhus Røed skal jobbe frem utstillingen(e) i løpet av sommeren. På hjemmesiden deres vises utstillingsprosessen med bilder tatt hver 15. sekund. Da kan man også få sett at man begynner å bli mer skallet enn man ante.
- Så er det slutt på Galleri Volt i Christiesgt som galleri. Dette har vært byens mest tilgjengelige utstillingslokale for tildels irriterende rar kunst. De truer med å fortsett andre steder, og vi kan jo bare håpe. Følg med på www.gallerivolt.no.

No comments: