Friday, July 17, 2009

Torsdag på Moldejazz
- Ingebrikt Håker Flaten ble intervjuet av Bjørn Stendahl på Jazzakademiet. Hyggelig stemning, men litt lite folk så tidlig på dagen (12:00). Personlig kjenner jeg Håker Flaten best fra Scorch Trio, The Thing og Atomic, men bør vel absolutt høre på platene som kom før disse bandene ble dannet også. Mer moro i vente.
- Om du trodde frijazz var kjedelig, så håper jeg du var på Reknes for å høre Han Bennink og Frode Gjerstad. Bennink gikk forholdsvis bananas med trommesettet, og flyttet selv ut på verandaen i perioder, mens Gjerstad spilte sakser og klarinett inne. Det var ikke bare morsomt, for Bennink presterte å rive ned symbalstativet, slik at cymbalen traff Gjerstads sandalkledde fot med kanten, og han måtte hinke bort for flere minutters pause! Bennink virket oppriktig lei seg noen sekunder, men underholdt publikum med vitser mens Gjerstad tok telling. Personlig var jeg imponert av Frode Gjerstads spill, og det er ikke helt enkelt å bli lagt merke til når du spiller duo med en slik trommeslager!
- I Kulturhuset ble mang en nyfrelst Arve Henriksen tilhenger lang i geipen på konsert med Supersilent. Rytmesterkt, bråkende og tøft fra Henriksen, Ståle Storløkken og Helge "Deathprod" Steen.
Overhørt etter konserten: "Detta va ikkje min musikk alså. I skulle ha gitt billeten te datter mi".

2 comments:

pnk said...

PS!!! Fredag på balkongen: "Facelift" med Soft Machine ,odde lyder og en eller annen nokialyd fra synthintroen.Skal på Søfteland og få med meg John olav og Gjengen,Lars Vaular (loddefjordklanen) og Ungdomskulen ( virker som sistnevnte må ha hørt på canteburysoundet,stemningen er en blanding av støyprog og punk med innlagte funkriff - tøft)
Ligge i telt,sist var på Roskilde i 1999 - med Residentkonsert!!
Kan noen hjelpe meg med å få opp teltet?

pnk said...

ps!! Ungdomskulen var ikke så punkete som jeg ville ha det til ,mmen alt det andre stemmer, med Over-og undertoner av Crimson!
Oppss! der kommenterte ge meg sjøl!