Friday, May 01, 2009

Bergenfestlig


En superkort oppsummering fra Bergenfest 2009 så langt:
Jim White. Snakkeamericana. Mange mente dette var kjempebra.
Angie Stone. HipHop Soul. Fine greier, med vinking og roping og "My Girls! Are You Alright!" Yes da.
Hanne Hukkelberg. Skeivt og pussig og veldig sjarmerende.
Seth Lakeman. Folkie som har gått indie (eller omvendt). Bra show for lite folk. Best når fela ho let.
Baskery. Tre freske svenske søstre, som serverte country som luktet litt rockabilly. De har tidligere spilt i Slaptones.
Sondre Lerche (bildet): Live på Ulrikens topp. Bedre kan det nesten ikke bli.
Og når jeg våknet fredag lå det selvsagt en melding på mobilen om at Woven Hand var kjempebra. Jadda jadda, men en gammel mann (uten "I'll Sleep When I'm Dead" T-skjorte) må ha litt søvn.

Baskery består av Greta, Stella og Sunniva Bondesson, men ellers så er det søren ikke lett å finne ut av programmet til Bergenfest, hvem som spiller i de ulike bandene. Bare et tips til forbedring fra meg dette, for Bergenfest har veldig mye bra, og konsertene starter sånn ca på oppgitt klokkeslett også! Publikum derimot er snakkesalige gitt. Mye å preike om på festival selvsagt?

1 comment:

pnk said...

Min oppsummering: Hukkelberg ble noe tamt ,men ellers enig.Kanskje skal den første konserten sorteres under famlende forsøk før en slepper stormen løs.Kanskje et annet lokale ville gitt en bedre romlang.
Baskery og Seth Lakeman holdt mål i forhold til mine forventninger,spesielt sistnevnte,en fyr som nok vil tjene på å stjele noen triks fra Hukkelberg eller rockettothesky.
Woven Hand kunne ikke vevd berde enn det han gjorde,intenst mot avgrunnen med spastiske rystelser.Bare så synd at slitne kropper full av lite søvn og pinter ikke alltid greier å følge dommedagen helt i mål.Men sjelsettende.Ps!Min første livoppleveles med Eugene!! Men i dag 2.mai er det QUIZ!