Sunday, April 05, 2009

"Søndags morgen slukker sorgen - prøv"!


Gjennomslag: "Klare linjer"
Originally uploaded by svennevenn

Det ryktes at Gjennomslags "Klare Linjer" gis ut på CD i disse dager. Platen kom på eget selskap (Hetvinyl) i 1981, og bandet bestod av Svein Hovland (g, voc), Trond Steinum (b, voc) og Øyvind Larsen (dr). Alle låtene er laget av Hovland, og kort fortalt var vel Gjennomslag en punk-inspirert power rock trio.
Jeg fikk hørt dem live noen ganger (1980-1982), bl.a. i Klubb Alrek, og på konsert var de tøffere enn toget. Det er bra at Gjennomslag blir tilgjengelig igjen, og det blir spennende å se om publikum i 2009 liker dette. Vi siterer tekstarket: "Krev Gjennomslag! Krev Klare Linjer! Krev Hetvinyl!"

3 comments:

pnk said...

Eg gjer dykk merksamd på at eg ikkje spelar trommar i Gjønnomslag,men eg e viss på at eg har trampa takten til dei!! Dei skal visstnok halde ei samankomst ein stad i by`n i morgon,tysdag 7.4.Kvifor i morgon veit eg ikkje, men nokre nostalgiske tilbakeblikk vert det, trur eg.Sjanse te å få platene på cd skulle vel vere mogleg.

Svenn said...

Hemmelig konsert, for å unngå nytt gjennomslag?

pnk said...

Det blir nok mest treff i andre etasje idag.Hyggelig med retroblikk med fordums helter.
Der er som kjent mange gode argumenter for å drikke en nostalgisk skål - kanskje revitaliseres den gamle nyveiven denne kvelden,hvem vet?