Monday, February 09, 2009

Elvis Presley


Alle trenger noen Elvis-plater. Derom hersker ingen tvil. Jeg er ikke helt sikker på om jeg vil skrive under på at han er kongen av rock and roll, men det er absolutt nødvendig stoff. Har du ikke noe særlig Elvis, har Proper gitt ut en 4 CDs boks kalt "The Tupelo Mississippi Flash" til en veldig rimelig penge. Dette er Elvis i årene 1954-1957, og det er både rockete og sukkersøtt selvsagt. En av CDene er ulike liveopptak, med varierende lydkvalitet, men de andre er strøkne.
Vi tar med en video med Elvis, der han synger "Hound Dog", og Elvis er jo kul, men vi må bare ta med Big Mama Thorntons versjon av samme sang også (her med Buddy Guy på gitar). Kulest!


2 comments:

Steinar said...

Jeg har to Elvis plater - 50 000 000 Elvis fans can't be wrong (liker den tittelen) og en utrolig høytidelig juleplate som også er fin. Takk for tips om boks, høres ut som noe jeg må ha. Elvis er om ikke kongen så ihvertfall konge!

Anonymous said...

Ja, Big Mama er coolest; min favoritt-video det der; gamle bestemoren som kommer inn, liksom, setter fra seg håndvesken og går rett i strupen på HVEM SOM HELST!