Tuesday, November 04, 2008

Street art for street papers. Pressemelding

"

"Megafon har samlet sammen gatekunst fra 61 gatekunstnere i hele verden.Nå skal bildene stilles ut, og sert du noe du liker, skal du også få mulighet til å kjøpe kunstverkene.

10. november klokken 20:00 åpner dørene for den største gatekunstsamlingen, ihvertfall i Bergen, om ikke også i hele landet. Over 80 kunstverk skal stilles ut, og bidragene kommer fra hele verden. Gatekunstnerene har donert bildene til Megafon.
Når utstillingen omsider stenger, vil kunstverkene være utstilt i form av lysbilder på Landmark fr 11. Nov. – 15. Nov. Bildene kan også sees ved kontakt med Morten Heszlein-Lossius i denne perioden.
16. november kl. 19:00 braker det løs med auksjon på Landmark. Her vil alle verkene auksjoneres ut, og alle inntektene går til arrangering av en internasjonal utendørs støttekonsert kalt Street Noise, hvor inntekten går til the International Network of Street Papers (INSP). Det vil bli mulighet for å by på verkene per telefon, og per internett.
Street Noise er et initiativ fra Megafon, i forbindelse med arrangeringen av verdenskonferansen til INSP i mai, 2009 i Bergen. Konserten vil bli et av arrangementene under denne konferansen, og vil bidra til å hjelpe INSP i sitt arbeid, samt få litt oppmerksomhet rundt det som foregår i Bergen på denne tiden.

For mer informasjon, ring Morten Heszlein- Lossius: 90773295, eller morten@megafon.no

INSPs webside: www.street-papers.org
Megafon webside: www.megafon.no
Bergen kunsthall: www.kunsthall.no"

No comments: