Wednesday, November 05, 2008

Enda mer Robert Wyatt i media


Jeg skal ikke prøve å få med alle som anmelder nyutgivelsene av Robert Wyatts gamle plater, men vi heier (som vanlig) på Dagsavisen og Geir Rakvaag, som alltid bruker plass på vår mann (papiravisen 1/11 2008). Legg merke til tittelen "Musikk for alle".

Musiknews har vært på festival i Frankfurt.

Bloggen "Muzik gezien" har lange reportasjer med bilder fra Frankfurt, også fra "Wyatt variations".

Det er et stykke om gitarist Mary Halvorsen i New York Times 4/11. Wyatting henger seg som vanlig opp i detaljer, og siterer: "But in her own playing she will often introduce obstacles to fluency: a rhythmic hiccup, a mangled chord. Two of her favorite musicians are Robert Wyatt, the British prog-rocker turned jazz fabulist, and John Dieterich, who plays guitar in Deerhoof, a shrewdly ungainly indie-rock band".

8 comments:

Anonymous said...

Og i desembernummeret (!) av Mojo er det to sider forbrukerveiledning "How to buy" RW-plater ("Art rock's grumpy comedian"). På topp "Rock bottom", nr 2 "Shleep" osv. Inkluderer også "Avoid THESE!"... H

Svenn said...

Kikka etter det i kiosken i dag. De har fått det i Oslo altså?

Anonymous said...

Narvesen øverst i Bogstadveien kl 2200 onsdag kveld. Julen har begynt! Deretter øl på Highbury. Oslo, serru. Spent nå på hvilken plate som er nr 3 og 4 - for ikke å snakke om nr 10? H

Svenn said...

Virket coolest han som anbefalte Cuckooland da. Han har samme fornavn som meg faktisk ;-)

Anonymous said...

S-venn? H

Svenn said...

Pussig, heh?

Maja said...

Kom det inn det du skrev til de? Tidig!

Svenn said...

Jaffal 5-6 av ordene jeg skrev, og ikke akkurat slik jeg skrev de, men jeg er i papirutgaven av Mojo da. Ikke dårlig. Neste gang på coveret!