Monday, September 15, 2008

Phonofestivalen

Phonofestivalen er i gang, og vil prege Bergens uteliv i perioden 15. - 20. september. Dere som er unge og freshe, og orker å være oppe til sent på kveld, får kose dere.
Dette er festivalen sin, som ønsker å beskrive artistene sine, slik at det blir fristende, og her har dere noen fristelser:
"Sjangermessig beveger vi oss fra microsound via ambient, drone og idm, før kvelden avsluttes med et dubstep dj-set." (12k X Healthy Boy Records)
"Dub, electronica, funk, bossa nova og tango fremstilt i en forsiktig og ymtende sound." (Analogik)
"Hybrid av country, rockabilly, bluegrass, punk og god rock'n roll! Hele herligheten er toppet med en seig stank av brunt brennevin, fremført med stoooor entusiasme og glede" (Anton Ruud and The Long Way Home)
"Beinhard eksperimental hardcoreindustrielektronica" (Automat. Piss. Tool)
"Flerstemt, tropisk punk" (Bergen Beach Band)
"Skitten garagerock med innslag av soul og blues, eller som de sier selv; "50's Rock'n'Roll, Delta blues, rockabilly, raw R'n'B, 60's garage and any good low down and dirtyrock'n'roll". It's gonna be TRASH!!" (The Branded)
"Skitten og brutal råpunk med innslag av grind. Forvent et primitivt d-beatkjør og illsint rennesteinspoesi." (Livstid)
"Dans deg gjennom natten med en miks av alternative-pop, electroclash, beat bashin funk junk rock, dirty-house, disco-sleaze, punk-treats, tech-beats og et stort smil...!" (Neon Revolver feat. Atomizer)
"En manisk blanding av rockabilly, psychobilly, weirdobilly, pønkabilly og wildobilly." (The Squares)
"Skrukkerock." (The Thief)
"Skitten dridas-trash." (Toxic Death)

3 comments:

Erik Steinskog said...

Det er ikke lett med sjangere, men jeg tror jeg forstod det meste. Men kan du forklare meg hva "tropisk punk" er?

Svenn said...

Punkere med bastskjørt?

Erik Steinskog said...

Ja, muligens, som et alternativ til skotskrutet da? Men unektelig lyder det lite bergensk (om enn jeg røper min innflytteridentitet på den måten).