Monday, July 07, 2008

Vin

I dag var jeg innom polet for å kjøpe en flaske hvitvin, som helst skulle passe til en fiskesuppe. Det pleier å gå greit å spørre om råd, og få hjelp etter hvor mye du vil betale. Jippi for det! Jeg fikk meg en flaske vin, selv om poldamen absolutt skulle vite hva slags fiskesuppe det var jeg skulle ha, men der går grensen. Nok om det.
Jeg kikket meg litt rundt i butikken for å se på beskrivelsene på flasker og hyller, og nok en gang slo det meg at det ikke er rart at jeg aldri har skjønt meg på vin. Før har jeg sett at vin smaker litt jord og gjerne har en touch av lær, men i dag så jeg altså en hvitvin som hadde en anelse smak av såpe! Det er jo bra at de sier fra om det, men vil man selge dette så bør man vel helst holde det hemmelig?

4 comments:

Anonymous said...

Jord, lær, såpe, samma for meg, ingen av delene er min favorittsmak uansett. Spør du meg var poldama på flørter'n. Hva om du svarte "Bergensk fiskesuppe" (Toro) Hun hadde vel svart: da tar du en flaske med bilde av fisk på prislappen.
Makan til sørvis.

Bjørn

pnk said...

Jordnærhet kan nok være en god egenskap, pisket med lær en særbehandling (for noen) og god vin til opera er i aller skjønneste orden ,men såpeopera !!?

pnk said...

Ps!!! Og så "Soup song" og "Sea song " som tilbehør ved siden av ost og vin.Pavarotti e jo borte.

Svenn said...

Poldamen var helt profesjonell, bare for å ha sagt det! pnk assosierer i farlig fart i ferien.