Saturday, July 05, 2008

Kjøpt og betalt

Dæng! Nå påstår Forbrukerombudet i BT i dag (papiravisen), at det ikke er lov å få betalt for produktomtale i blogger. Det har vært litt fokus på dette med å bli steinrik på å blogge i det siste, hovedsakelig i ungdommelige moteblogger (se bl.a. BT og Jill/txt), men før jeg har rukket å tjene en eneste krone, så er det ulovlig. Typisk.
Ikke er jeg mot reklame, og ikke er jeg mot penger, men jeg hevder fortsatt at det nydelige med internett er at det er en super arena for deling og samarbeid. Jo flere reklamefrie blogger, jo bedre sier jeg.

6 comments:

Anonymous said...

Fillern, nå som jeg - etter lang tids smøring - håpet på et gjennomslag for vestkystpskydelia'n i denne bloggen. Men neida. Pva vanvittig mang, H

Svenn said...

heh heh. Om noen VIL kaste penger etter meg, så skal vi nok komme fram til en ordning. Steve Miller sa du?

Svenn said...

Nei du sa ikke Steve Miller. Han var vel ikke vestkyst en gang.

Anonymous said...

Hvorfor er verden så full av blogger,alle har vel ikke bare idealistisk mel i posen? Hører stadig historier om hvordan man så fikst har tjent på et eller annet fikst nettriks!!!Reklamefritt er idealet, bortsett fra når det gjelder vanskelig tilgjengelige artister !! Stå på ,jen penger og bygg garasjer,husk at naboen har en flottere garasjeport enn deg ,sleng i vei noen titusener;og snart dukker det opp en misunnelsesminister i landet, Mammon!!

Anonymous said...

Men Steve Miller er all right han - særlig på to første SMB-platene, klassikere. Nei, hva tenker jeg på... JA? GD? QMS? MB? CJ&TF? Det er så mangt og så meget. H
ps. blogger? følger nesten ikke med på noen, men W er et (nesten) daglig must. ds.

Svenn said...

Bra at denne bloggen virker i Oslo også. Ikke til å tro, men helt sant.