Saturday, June 14, 2008

Polly vil ha rock!


Tribute-bandet Polly's Jeans kjørte en hit-rekke av PJ Harvey låter på Hinsides i går. Det var fredag 13., men det gikk helt fint! Aller best i de tette rockerne syns jeg, men morsomt med fele til Harvey også. På det meste var det seks personer på scenen (kjønnsbalansen helt ideell), og på slutten av konserten byttet de litt instrumenter, så bildet lyver litt (men hva skal man gjøre da, når det viser seg at bildene er fulle av bakhoder).

* Bethan - Vox/Guitar/perc
* Finndie - Bass/drums
* von Spark - Drums/Guitar
* Mr.T. - Guitar/Keys/Vox
* Feli - Fiddle
* Smarte - Vox/Perc/Keys

Her kommer et litterært hint, som det ikke vil bli gitt fasit på, om ingen svarer rett: "Hele Hinsides duvet i takt med Polly's Jeans".

5 comments:

Trond B said...

Beskjær bilde! Ellers må jeg si at du ser ut til å ha et jævla bra kamera! (Det har slått meg flere ganger når vi har tatt bilder av de samme eventene.) På rivefest i kveld?
t

Svenn said...

Jepp. Beskjærer i veg noen ganger, men det er jævla mye hoder ute på by'n! Dessuten så teppebomber jeg, og håper ett og annet blir bra.

tb said...

Så teppebombing er comme il faut, altså!?

Svenn said...

Tror det. Men det skulle egentlig være en hemmelighet. For det er jo enormt irriterende med alle "de" som fotograferer hele tiden.

Anonymous said...

Takk for at du kom og så på!
Helt enig med deg, rockelåtene er best.

Hilsen Finn