Sunday, June 22, 2008

Kraftwerk ved UiOMorgenbladet har et oppslag om Kyrre Tromm Lindvigs doktoravhandling om Kraftwerk "Wir fahren auf der Autobahn" : Kraftwerk and constructions of Germaness" (2o08). Den havner vel straks og med det samme i UiOs institusjonelle arkiv DUO, så hele verden får lest den?
Morgenbladet nevner også Afrika Bambaataas sampling av "Trans Europe Express", så vi tar med den også. Electrofunk?

4 comments:

Erik Steinskog said...

Vel, du har datert den som om den kommer om 200 år, så da er muligens DUO utdatert :-) Og ellers gikk det an å få papirkopi av avhandlingen i forkant av disputasen. Jeg har en kopi, men må innrømme at jeg ikke har fått lest den enda.

Svenn said...

Heh heh, du rakk den altså, før jeg retta årstallet (så det når jeg la inn posten på "Robert Wyatt And Stuff". Det er ikke sikkert det er litteratur for meg heller, men en god anledning til å reklamere for institusjonelle arkiv må jo benyttes :-)

Erik Steinskog said...

Jeg rakk den ja. Og de er jo morsomt å kunne gjøre slikt. Men ellers ja; jeg synes DUO-prosjektet til UiO er riktig godt. Så reklamér så gjerne.

pnk said...

Bambaataaen har skjønt det,berømt sample forut for sin tid,skjønt både Can og Pink Floyd klipte og limte - stjal vel mest realsound.To tøffe klipp - to tøffe låter -for tøffe folk !!! Viva el kraftig ørefyll vi kan leve med.