Thursday, May 15, 2008

Tom Waits er i byen!Det gikk rykter på Facebook om at Tom Waits var i byen. Det stemte. Noen ble rød i trynet, og fikk håret rett til værs, av denne nyheten.

7 comments:

Trond Blom said...

Du fant'an, ja! :-)
En helt annen sak - og håper det ikke er frekt å ta opp private ønsker på denne blogg - har du eller andre Wyatting-lesere Holger Czukays Boat-woman-song i sin fulle versjon på 17,26 minutter? Jeg har OHM-samlerens utdrag på 05,03, og har prøvd å få tak i albumet Canaxis fra 1969 gjentatte ganger - altså uten hell.

Svenn said...

Den er grei. Canaxis kan du låne av meg. Stikker innom biblioteket med den. http://svennevenn.blogspot.com/2007/08/der-osten-ist-rot.html

Anonymous said...

Visste det, bare VISSTE det!

Anonymous said...

øh, Trond.

Vragebugten said...

Hva er dette for slags bibliotekarer :)

Selvfølgelig kan Canaxis kjøpes, direkte fra kilden (nesten): http://euros.spoonrecords.com/moreinfo.cfm?Product_ID=27240

Svenn said...

Dette er skikkelige bibliotekarer! Man spør ekspertene, og låner!
(Og det er en flott låt - vel verdt å betale for også.)

Trond Blom said...

Mjo - kunne jo kjøpt den selv, men det er til biblioteket jeg har forsøkt å bestille den, og vi har ikke noe kredittkort, ergo må vi bestille via byens forhandlere, og om ikke deres kontakter har angjeldende innspilling i sitt sortiment/avtaler med det gitte selskap, så får vi den ikke.