Saturday, May 10, 2008

Bling


Enhver sjanger har sin stil og sine poseringer. Du har kule jazzfolk med kule dresser og hornet (og jazztobakken) på rett plass, og du har bredbente rockere med rare gitarer og flisete hår eller kinnskjegg. Mye av dette går rett hjem her i bloggen, uten at det ristes på hodet.
Så har vi rapperne og hip-hoperne da, som har gjort bling til en egen kunstform. Muskuløse afroamerikanere med smykker og skuddsår både her og både der, omkranset av overjordisk sexy modeller med helt utrolig lite klær. OK, greit, vi skjønner det kan være mye moro over dammen, men så skal vi leke oss her hjemme også, og rocke og jazze og hipphoppe med. Det synges på dårlig engelsk, og noen blir i overkant tøffe i skinnbukser, men det meste går jo greit (så lenge de ikke vil slå igjennom i USA).
Så kommer vi til dagens spørmål. Selv om det kan være noe suspekt at en eldre mann digitalfotogaferer forsidene på blader hos Narvesen, så tok jeg sjansen. Bladet er Kingsize og artisten er Name (sannsynligvis). Og ja da, jeg skjønner jo konseptet med nakne jenter, men er det i det hele tatt noen som "kjøper" ideen her? Er det noen som tror på dette bildet? Korrekt svar er ikke "Du har blitt for gammel".

2 comments:

Arvid said...

Jeg synes bare det er herlig ironisk at "Allt i Hemmet" lyser ut av hyllen rett under.

Trond Blom said...

Talkin' rap: Lars (Vaular) og A-laget rapper på bergensk - likevel ble de invitert til å delta på årets South by southwest-festival i Austin, Texas. Invitert av amerikanske rappere. Overlegent kult! Lars "La hat" er en bra plate.