Friday, April 11, 2008

The Great Mr. Robert WyattNoen ganger er det bare helt allright! Narvesen har 25% avslag på utenlandske blader (siste helg nå), de har bestemt seg for å prøve å få solgt "Fantastic Man" i Norge og de begynner med no. 7, som har et fint oppslag om (og med) Robert Wyatt! Du verden. Noen vil kanskje spørre hva Robert Wyatt har å gjøre i et slikt blad om moter, klart rettet mot den velkledde herremann med penger, men disse folkene har jo skjønt det: Wyatt passer over alt.
Stykket heter "The Great Mr.Rober Wyatt and how he came to sing with such a tender voice", og er en gjennomgang av Wyatt's liv og karriere, supplert med intervju. Det blir alltid litt snakk om alkohol og røyk, når Wyatt er inne i bildet, og selv en antirøyker som meg må falle for slike utsagn:"I've managed to to give up a couple of times but I become all misanthropic and right-wing". Intervjuer er Alex Needham, og portrettfotograf er Paul Weatherell. Fantastiske bilder!
Et annet hovedoppslag i bladet er om moteskaperen Tom Ford. I sin kolleksjon har han tydeligvis fløyelstøfler med TF brodert i gull! Dæng!

5 comments:

Anonymous said...

Og her driver H halve London rundt for å finne den jækla fantastiske mannen for S, og så er han å finne på føkkings Narvesen på hjørnet. Med rabatt! Nei du globaliseringen... H

Svenn said...

Jo, jo, men du måtte jo aktiviseres i London. Kanskje var det ryktene om den gærne nordmannen med hatt, som føk London rundt etter en "Fantastic Man", som gjorde susen. Noen tenkte nok "Damn it, they need this stuff in Norway". Narvesen neste.

Anonymous said...

Sent oppe, ja? H

Svenn said...

Som vanlig oppe før fuglene fes. Deretter en periode med stille, stille kontemplasjon.

pnk said...

SS kan sikkert tone ned antirøykeren i seg.Han ble innrøykt før røykelovene tredde i kraft med sine jevnlige besøk på diverse konsertbuler.Men dette vet han vel ikke.Intravenøse doser fløyelståke !Likevel ser vi helst at RW holder seg til siggene,kan føre til diverse komplikasjoner,jfr
rådet Lemmy fikk da man mente han burde trappe ned dopen:kroppen din kollapser dersom du kutter ut kjemikalske input!!! He,he..
Nå stormer vi te nermeste Narvesen..