Sunday, March 16, 2008

The Hollies

Mine damer og herrer, dette er den første LPen jeg kjøpte. Dæng, det er lenge siden, og det har blitt en 2-3 plater til etter dette. The Hollies var jo et fint popband, og "Evolution" kom i 1967 (uten de helt store hit-låtene). Det var nok et år senere jeg kjøpte denne (min er i stereo!), og den kostet 37 kroner hos Dahls Bokhandel i Storgata. 37 kroner var veldig mange kroner, tro det eller ei!
Dette er nok en av de mer spennende blogpostene vi har hatt, på lang tid.

2 comments:

Anonymous said...

Hollies, ja. Sitter her med et forbløffende pent eksemplar av singelen "Stop Stop Stop" med "It's you" på hi siå - med originalt norsk EMI-cover, en av mine første singler (den aller første var med Wencke Myhre), kjøpt ved utgivelsen da jeg var ganske ung, i 1966, gudene vet for hvilke penger og for hvor mye. Broderen og jeg gaulte "stop, stop, stop all the dancing, give me time to breath; stop, stop, stop all the dancing, or I have to leave" (eller noe sånn, eller noe som lignet på engelsk) osv. Ganske psykedelisk sak, i grunnen. Vinylspilleren er midlertidig pakket ned, fillern. H

frankenSteinar said...

Den plata er kjempebra! Ikke så mange hits nei, vel bare Carrie-Anne. Men et godt eksempel på at de beste platene er ikke best of plater! Mye bra her, Stop right there, Games we play, Rain on the window +++ Fengende fin popmusikk!