Wednesday, February 20, 2008

MW pour Robert Wyatt
Dette er en plate jeg liker ganske godt: "MW Pour Robert Wyatt" (In Poly Sons, 2001). Det er en haug (for meg ukjente) artister som radbrekker Robert Wyatt sine låter. Musikken er del av et prosjekt som den franske kunstneren Jean-Michel Marchetti har sammen med Wyatt, der han har illustrert og fått oversatt tekster til fransk. Det er publisert 5 bøker/mapper med materiale (klikk på bilde nr 2 for å se bedre). Har noen sett disse bøkene? Er det noen av mine lesere som eier dem, eller aner hva de omsettes for?

3 comments:

Anonymous said...

Noe jeg kom over i en avhandling: "Musikarar sel sine idear og praktiske kunnskapar, folkemusikarar sel ’kulturell identitet’,
jazzmusikarar sel ’kulturell og intellektuell status’, popmusikarar sel draumen om ’ære og
berømmelse’, rockemusikarar sel myter om ’heftig livsførsel og tidlig død’ og klassiske
musikarar sel ’kulturell overklasseidentitet’.
Men improvisasjonen er det ingen som kan eiga eller gjere krav på, den er framleis eit
friområde der det viktigaste er å deltaka." H

pnk said...

Improviserer du med noen av disse begrepene kan du lage deg en herlig livscoctail : heftig livsførsel,intellektuell status,ære og kulturell identitet,så kan du håpe på mindre "tidlig død".De fleste friområder har sine fallgruber - men følger man livsbeaten går de fleste i balanse når det store regnskapet skal føres inn i det store registeret for rett og galt.

Anonymous said...

Nettopp. Det var dette livet, liksom. På vegne av vanvittig mange, H