Tuesday, February 19, 2008

Hulen
Vi har vært inne på favorittstedet Henrik tidligere, nå er tiden kommet for Hulen! Neste år fyller byens mest spesielle utested 40 år. Det er lenge siden det var naturlig å betrakte Hulen som et naturlig oppholdssted (årene går), men det har vært mye moro før i tida gitt! Tør vi håpe på en ny og utvidet versjon av Hulens historie til jubileet? Så langt eksisterer "Hulen fra a til å", utgitt i anledning 25 års jubileet i 1994. Jeg skulle gjerne sett en oversikt over alle artistene som har spilt der! Billy Bragg, Holy Toy, Stevie Ray Vaughn, Triffids, Dum Dum Boys, Dr John, osv osv osv. Selv William Burroughs har jeg hørt på stedet.
Let etter "Hulen fra a til å" i bruktbutikker eller på biblioteket (utgitt i 1000 ex). At boken har et eget kapittel om en av denne bloggens beskjedne kommentatorer, ville det ikke falle oss inn å skryte av.

1 comment:

Anonymous said...

Vel, alt man leser i slike tabloide historiske framstillinger bør man lese deretter,med skeptis ke lesebriller.Man har vel ennå ikke greid å bevise påståtte paranormale fenomener!!!Her er det et hemningsløst fravær av sensur.
Har hørt at plata har gått for 2500,- på nettet.knp