Friday, January 11, 2008

ALL EARS Dag 1

Første kveld av improvisasjonsfestivalen All Ears i Oslo, ble avviklet i går. Mørke lokaler, og en ytterst beskjeden fotograf gjør at fotos evt får komme senere (eller se her).
Art Directors åpnet showet med energisk jazzimpro. Trommer, el-gitar og bass/vokal. Tøft!
Det nederlandske paret Ab Baars/Ig Henneman spilte så bratsj og sax/clarinett/bambusfløyte. Det åpnet litt strengt og akademisk, men ble ganske flott. Helt improvisert var det vel ikke, men skitt au.
Lars Myrvol laptop, og to fiolinister (OH Moe + Kari Rønneklev) hadde et ganske rolig sett, før støymann John Wiese tok over. Alene med elektronikken laget han heftig støy, og ble belønnet med ekstranummer. Det var inni h***** høyt.

Denne festivalen arrangeres av musikere selv, og det er ganske avslappet det hele. Vekslepenger fantes ikke ved betaling, og halvlitere må du drikke rett av boksen, men hallo, man improviserer jo. Rykter utenfor (det ble jo litt forsinket) hevdet at lokalet t.o.m. var dobbelbooket, og at det var et forsinket julebord, med karaoke innenfor. Dørvakten svarer utålmodig festivaldeltaker som vil inn (og hører at det er liv der), og spør om All Ears allerede er i gang der inne: "Nei, det skal jeg love deg at det ikke er!"

No comments: