Friday, December 21, 2007

Trøbbel rundt omkring

Det har vist seg umulig å få tak i hel ansjos til julefrokostene! Det gjelder i allefall de vanlige nisseboksene, men en skikkelig fiskehandler (som på Strandkaien) kan varte opp med ansjos selvsagt. Det skal ikke bli problemer med å grise skikkelig til på frokosten i år heller.
Det var bare trøbbel nr. 1. Wyatting hadde tenkt å kåre kongen av juleølet, men tevlinga er avlyst pga at vinneren er utsolgt for lenge siden. Ringnes lager sin kraftige Julebokk, men i for små kvanta. Dette ølet skal drikkes i små kvanta da (det er 9,5%), men det får være måte på. NB det er ikke på noen måte meningen å oppfordre til ukontrollert inntak av alkoholdige drikkevarer, men neste år må du være tidlig ute for å få en flaske av denne.

7 comments:

Kjersti said...

Har Erdingers juleøl Schneweisse fått være med i denne kåringen? Ingen over, ingen ved siden.

Svenn said...

Snøhvit jul med Erdinger! Dessverre så gikk arrangøren sur, når han måtte nøye seg med to Julebokk. Neste gang tar vi tyskerne med!

pnk said...

Eg skjønner ikke noe ,men hver gang eg får være med på juleøltesting husker eg ikke resultatet og gjør den samme tabben neste helg!
Erdinger er godt uansett jul,begravelse,påske ,sommer,fødsel oa ritualer man ikke trenger begrunne!!!Hvor får man dette juleølet ? Polet? Har likevel bevæpnet meg med et par tunge Nøgne Ø!! God alt dere kommer på !

Kjersti said...

Erdingers Schneeweisse fåes på utvalgte pol. I Bergen er det kun polet i Valkendorfsgaten som har den, og de har kun én igjen i følge nettsidene. (I Skien har de ingen, så her må jeg klare meg med Rignes sitt juleøl...) Men er man i Bergen kan man uansett få godsakene på Henrik.

Svenn said...

Aha, så det er selveste Erdinger-damen fra Henrik! Wow!

pnk said...

Da tar jeg turen innom Valken i romjula!Takk for tipset,stikker vel kan hende innom Henriken i den samme mellomtiden:Ellers tror eg vi stripper et par av disse Nøgne Øene før andre dag er omme!

Kjersti said...

Ta gjerne den på Valken, men la det være igjen en eller to på Henrik!
God jul:)