Sunday, December 30, 2007

Plasskrevende og stilig

Lei av at all musikken tar stor plass i stua, og jubler for en total overgang til filer? Ikke glem hvor stilig LP-covere og CD-innpakninger kan være! Via Mapsadaisical (som er en veldig elegant blog i seg selv) fant jeg Hard Format, som konsentrerer seg om design innen musikk. Det førte igjen til at jeg måtte langt bak i hyllene for å finne noen CD-singler å vise frem. Gruppa Therapy? har et par fine singler, nemlig "Die Laughing" (1994) (coveret gir til beste en skrekkfilmlatter når det brettes ut!) og den doble "Diane" (1995).
Siden dette (tross alle avsporinger) skal være en Robert Wyatt blog, så må vi for skams skyld huske at han og Alfreda Benge har kommet med mange fine cover også. Kikk f.eks. på "comicopera" (særlig den doble vinylen!) og "EPs" som en påminning.

2 comments:

pnk said...

Therapy? med spørsmålstegn er et tett og sikkert band for folk som vil ha presise snitt når de blir lobotimert.Gjengen minus meg så visstnok disse gutta i Paris for noen år siden!! Tøft cover!!!Alle avsporinger med referanse til psykiatriens tvilsomme irrganger kan trekkes frem på en wyatt-blog.
Helt overbevist om at sjefsterapeuten liker Wyatt (ing). " feels like ... medicine!

CresceNet said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.