Tuesday, December 11, 2007

Flere av de beste

Vi fortsetter å peke på kåringer av årets beste plater. I dag Dagbladet (som glemte vår mann) og Dagsavisen som har ham på 23. plass.
Det er ellers mange av de samme som går igjen på ulike lister (naturlig nok?), som Rilo Kiley, Feist, Justice, PJ Harvey, M.I.A., Arcade Fire osv osv.
I denne bloggen har det vært alt for lite rockabilly! Derfor tar vi med en plate som sikkert ikke dukker opp på noen lister, og anbefaler en av de kuleste gutta i klassen, nemlig Robert Gordon, som har gitt ut "It's now or never" med mangeårig samarbeidspartner Chris Spedding. Jeg kan ikke noe for det, men jeg syns dette er flotte greier. Jeg har også hørt begge disse rockerne på Garage for mange år siden, og Chris Spedding virker å være i utrolig mye bedre form nå enn den gang! Say no more. Dette er plata du kan by opp tante Magda til juledans etter, og også sette på autorepeat på romjulas råtne nachspiel (ikke at jeg har vært på nachspiel, men jeg har hørt rykter). Don't be cruel, snart er det jul.

1 comment:

Anonymous said...

Robert Gordon vender tilbage til Norge for en koncert i Kongsberg på den 18. april 2007. Besøg hans hjemmeside www.robertgordon.dk