Saturday, October 13, 2007

Vinyl og anmeldelser


Endelig kom vinylversjonen av Comicopera hjem. For en nydelig pakke, med cover-illustrasjoner av Alfreda Benge (som vanlig) (flere bilder her)! Det ser ut som stadig flere setter pris på et skikkelig håndfast stykke bevis på musikken. Jeg snakket med en platebutikkeier her en dag, som påstod de tjente like mye på vinyl som CD for tiden. Vinylutgaven av live-platen til The Aller Værste ("Live 1980", Kippers, 2007), solgte ut hele opplaget på null blank. "Vinyl is the new mp3"!
Jeg kikker ellers etter anmeldelser av Comicopera rundt omkring. Er det noen som har sett en dårlig anmeldelse? Dagens Nyheter kaller Wyatt en "bedårande skäggtomte", men det kan vi leve med. Flere anmeldelser her.

3 comments:

Anonymous said...

Vinyl er ok,er vel litt for digitalisert.På platekompen på lørdag,stod ved siden av Branndirektør Bjørn Dahl,han rørte ved ikonet vårt,tok i cden holdt litt, men satt den på plass igjen og fant noe som var tryggere,rent ideologisk.Men no e vi sikker; gullet kommer hem!What a comicopera!?? Livet er hærlig ,tross alt!pnk

Svenn said...

Hadde han kjøpt den, så hadde gulølet vært heme. Nå spørs det!

Svenn said...

Det skulle ikke være gullølet, men gullet ;-)