Sunday, October 21, 2007

Biter av BIFF (2)

"Sigur Rós - Heima" (Dean DeBlois 2007). Fantastisk lekker musikkfilm. Mektig musikk i mektig landskap. Filmen kommer på DVD 5. november, sammen med nytt dobbeltalbum. Før filmen spilte Sigur Rós et kort akustisk sett, bestående av tre småsure låter. Dette var mye oppstuss for lite gitt, men filmen blir en klassiker.

"Inside the circle" (Marcy Garriott 2007). Dette er en dokumentar om hiphop-miljø og breakdansing i Texas. Vi følger noen ungdommer på vei mot lokal og internasjonal berømmelse. Dette er gutter som kan svinge seg. Et par av dem skulle stille opp for spørsmål etter filmen, men jeg overlot arenaen til de i salen som hadde caps og rullebrett.

"Factory Girl" (George Hickenlooper 2006). Sienna Miller spiller utrolig godt som Edie Sedgwick, det skal hun ha. Resten var mest flaut. Jeg fikk innimellom følelsen av å overvære en skoleforestilling om Andy Warhol's "Factory", med løsskjegg og det hele.

Logistikken i Magnus Barfot kinosenter? Blir det gitt forståelig informasjon på skilt og over høytalere? Fungerer køordninger? Er det forsinkelser? AAAAAAAAAAARGH!

No comments: