Sunday, September 30, 2007

Rock Furore


I går fikk Garage i Bergen besøk av det omreisende sirkuset Rock Furore, bandet som framfører bestillingsverket, i forbindelse med Norsk Rockforbunds 25 års jubileum. Bestillingsverk og rock er vel (heldigvis ?) ikke vanlig, og noen har kremtet høyt om akkurat det. Se artikler i Ballade (1,2).
Konserten hadde sine øyeblikk, vi får strekke oss såpass. Gjest i Bergen var Pedro Carmona-Alvarez (Sister Sonny - g, voc, poesi), og bandet består av Anders Møller (Euroboys, My Midnight Creeps - perc), Cato Thomassen (Cato Salsa Experience -keyb, g), Øyvind Osa (El Caco - b, voc), Marcus Forsgren (The Lionheart Brothers - g, voc), Anne Lise Frøkedal (Harry’s Gym - voc, g) and Håkon Gebhardt (dr,voc).
Det er vel Pedro som er hardtslående poet i denne banden, men Gebhardt har snakketøyet i orden! Det vet du når bergensere i salen roper at han må snakke langsommere! Ellers ønsker jeg å si følgende: ER DET NØDVENDIG Å SPILLE SÅ JÆVLA HØYT? Greit, jeg er en gammel gretten gubbe, men jeg vedder på at det bare var en eneste person i salen, som syntes lyden var bra: lydmannen. Aaaaargh!

No comments: