Tuesday, June 19, 2007

Pentangle
Til alle dere folkies der ute, vær obs på at det har kommet en samling med "rått og råte" av Pentangle. "The Time has come 1967-1973" består av 4 CDer, og et fyldig info-hefte skrevet av Colin Harper. Her er det mye fint av studio og live-opptak, men det blir kanskje litt i meste laget for denne lytteren. Det ville blitt et 100% kanon trippel-album . Bildet av "nåtidens" Pentangle (uten B. Jansch her) er tatt av Bryan Ledgard.

6 comments:

Anonymous said...

Pentangle gjør en flott versjon av "Lord Franklin" om Franklin's skjebne i forsøket på å finne veien gjennom Nordvestpassasjen hentet fra "Cruel Sister " fra 1972. Sinead O'Connor har laget en egen versjon på det noe ujevne albumet med irsk tradisjonsmusikk "Sean Nos Nua". Hennes versjon er sår og nydelig.

Anonymous said...

Ser at din gamle venn "Henry" Richard Thompson dukker opp på "Loudon Wainwright III" nye album "Strange Weirdos"

Svenn said...

Det er så bra at noen støtter gamle pappa Loudon! Hele resten av familien blir jo så til de grader elsket, mens slemme pappa får gjennomgå. Når det er sagt, så er "Henry" med på Rufus W. sin siste plate også. Denne bloggen heier på Loudon W. For en del år tilbake hadde han konsert på Garage, mutt alene med gitar. En av de beste konsertene jeg har overvært. At han dedikerte en sang til avdøde platesjappeeier Ziggy fra Bergen, toppet bare kaken.

Anonymous said...

Loudon Wainwright, Rufus Wainwright, Martha Wainwright, Kate McGarrigle, What a Family. Må i kjelleren og finne "Rufur is a Tit man" fra "Unrequited".
Glemte i farta lillesøster Sloan.
Har du flere?

Svenn said...

Ta med tante Anna også da, og tante (og manager til McGarrigles)Jane. "Rufus is a tit man", litt av en sang å få av pappa. Selv synger L.W. "I wish I was a lesbian, and not a hetero.I wouldn't have to deal with men and all their come and go,And all their yucky yucky facial hair and all their machis'mo!"

Anonymous said...

Dette slektsstevnet tar ikke slutt.
Linda Thomson kommer med nytt album 14.8, der bidrar foruten hennes og Richards barn Kamila og Teddy også Martha og Rufus Wainwright. Ellers leser jeg, som ett apropos, at Slaid Cleaves omtales som den nye Loudon Wainwright, måtte han få mange barn.